Over ons

01

Over ons

ERA montage service bv

Met ruim 40 jaar ervaring in Werktuigbouwkundige installaties
zijn wij een partner waar u op kunt bouwen

#

ERA
MONTAGE SERVICE BV

1995, het begin van een zelfstandige onderneming tbv werktuigbouw. Na jaren in de utiliteit gewerkt te hebben voor o.a. GTI, Unica, Wolter & Dros en meer besluit Eduard Aubri om zijn eigen onderneming te starten. Als Installateur en Sub-Contractor zijn er mooie projecten uitgevoerd zoals de eerste uitbreiding van het FC Twente stadion, Renovatie Leidserijn college, verzorgingstehuis Wetteren, Nieuwbouw senioren wooncomplex Scanfill en meer..

Met een eigen filosofie maakt ons bedrijf nog steeds mooie projecten en richten wij ons op inoverende uitdagingen zoals Prefab Schacht Elementen, Prefab badkamer Units en meer..

02

Referentie

MET GEPASTE TROTS EEN OVERZICHT VAN GEREALISEERDE PROJECTEN

Een samenvatting

Sind 1995 actief is ons bedrijf uitgegroeid tot een installerend onderaannemer met veel aandacht voor het nakomen van afspraken en het leveren van oplossingen en kwaliteit. Naast onze hoogwaardige installatieafdeling beschikken wij tevens over competenties als engineering, werkvoorbereiding, projectbegeleiding en projectmanagement. Met onze opgedane ervaring op al deze vlakken kunnen wij alle uitdagingen aan. ERA Montage Service BV is een toegevoegde waarde omdat wij in de branche het verschil willen maken.